Prefab, kunststof en houten dakkapellen

Wilt u verzekerd zijn van een onderhoudsvrije dakkapel dan is de keuze voor een kunststof prefab dakkapel een goede. De kwaliteit en duurzaamheid van onze dakkapellen met haar traditionele uitstraling zijn degelijk en mooi. Bijna elke vorm en afmeting is mogelijk bij Bouwbedrijf Rijsbergen. In verschillende buitenafwerking niveaus zoals Keralit rabatdelen zijn mogelijk in elke desgewenste kleur. Tevens verzorgen wij in overleg de binnen afwerking, in twee dagen is uw dakkapel klaar, wie wil dit niet? Indien de gemeente een vergunning vereist voor het plaatsen van een dakkapel kunt u dit ook door Bouwbedrijf Rijsbergen laten doen, simpel en zonder zorgen!

 

Traditionele dakkapellen

Uiteraard bouwen wij onze dakkapellen ook van hout en traditioneel in het werk. Tevens vervangen wij uw oude dakkapel of bekleding door Keralit rabatdelen of boeideel, zodat uw bestaande dakkapel nog jaren onderhoudsvrij mee gaat.

Bel ons of mail via contact voor een vrijblijvende prijsopgave. 

 

Kozijnen

De dakkapel van bouwbedrijf Rijsbergen kan worden uitgevoerd in kunststof kozijnen met verdiept profiel (onderhoudsvrij) of hardhouten kozijnen. Ramen worden uitgevoerd in draaikiep met SKG hang-en-sluitwerk. Standaard worden de kozijnen voorzien van HR++ isolatieglas en ventilatieroosters.

 

Dak afwerking

Geïsoleerd warmdak constructie met dakbedekking of pannendak bij schuinen dakkapellen. Rand afwerking langs de boeidelen. Daktrim of zinkendeklijst.

 

Zijwangen

De zijwangen van de dakkapellen worden in een aantal afwerkingsniveaus gemaakt. Trespa wandafwerking of Keralit rabatdelen (onderhouds vrij) Houten rabatdelen of multiplex garantplaat.

 

Boeidelen

De boeidelen van de dakkapellen worden afgewerkt met Trespa, Keralit of multiplex garantie plaat.

 

Binnen afwerking

De binnen afwerking van de dakkapel is optioneel. Wij kunnen de zijwangen en plafond afwerken met gipsplaten. Vensterbank onder het raamkozijn, kozijnen en aansluitingen afgewerkt met aftimmerlatten.

 

 

Prefabdakkapel, binnenafwerking, houtendakkapel