Dakopbouwen, nokverhogingen of uitbreiding verdieping

Een dakopbouw of een nokverhoging creëert extra ruimte wanneer u deze tekort komt in uw woning. Een dakopbouw, nokverhoging of uitbreiding van een complete verdieping, biedt de oplossing voor extra slaapkamers, hobbyruimte of badkamer. Bouwbedrijf Rijsbergen bouwt de dakopbouw, nokverhoging of uitbreiding verdieping traditioneel (in het werk) of monteert deze prefab in het werk, welke de uitvoering aanzienlijk verkort.

Wij bouwen op maat en op wens van de opdrachtgever. Graag denken wij met u mee en spelen een adviserende rol in het tot stand komen van uw project.

 

Bel ons of mail via contact voor een vrijblijvende prijsopgave.  
 

Uitvoeringen

Een dakopbouw, nokverhoging of uitbreiding van een complete verdieping kunnen worden uitgevoerd in een platdak of een pannendak. Veelal dient er een vergunning voor aangevraagd te worden. Wij verzorgen dit ook graag voor u, zorgeloos bouwen met Bouwbedrijf Rijsbergen.

 

Kunststof dakopbouw/nokverhoging : Keralit gevelbekleding met kunststof kozijnen. (onderhoudsvrij)

Houten dakopbouw/nokverhoging : houten gevelbekleding met houten kozijnen.

Combinatie dakopbouw/nokverhoging : Keralit gevelbekleding met houten kozijnen.

 

Dakafwerking en vormen

Een dakopbouw, nokverhoging of een uitbreiding van een verdieping kunnen in twee vormen worden uit gevoerd; platdak en schuindak. Als afwerking voor platte daken word en bitumineuze dakbedekking toegepast. Bij schuinen daken kan dit uitgevoerd worden met dakpannen, zink of bitumineuze dakbedekking.
 

Kozijnen

De kozijnen in de dakopbouw, nokverhoging of uitbreiding verdieping kan worden uitgevoerd in kunststof kozijnen (onderhoudsvrij), hardhouten kozijnen. Standaard worden de kozijnen voorzien van HR++ isolatieglas en ventilatieroosters.

 

Buiten afwerkingen
 

Buiten afwerkingen van de dakopbouw, nokverhoging of uitbreiding verdieping zijn er in verschillende vormen. Zo kan de buitenzijde afgewerkt worden met Trespa (kunststof beplating in kleur), Keralit rabatdelen (kunststof afwerking, onderhoudsvrij), houten rabatdelen, schoon metselwerk of af gestuukte gevels.


Binnen afwerking

Bouwbedrijf Rijsbergen levert de dakopbouw, nokverhoging of uitbreiding verdieping geheel afgewerkt op. Wij maken in overleg met u de binnen indeling (gipsplaat afwerking) voor slaapkamers of een badkamer. Tevens maken wij een vlakken vloer (indien nodig bij een aflopend platte dak). Alle voorzieningen zoals houten trappen, elektra, loodgieterswerk, cv werkzaamheden, stucwerk, tegelwerk ed worden door ons uitgevoerd. U kunt ook kiezen om met de dakopbouw, nokverhoging of uitbreiding verdieping casco op te leveren.

 

Zuidholland, Leiden, leiderdorp, voorschoten, wassenaar, oegstgeest, Noord Holland, Rotterdam, Zoeterwoude

Vormen dakopbouwen, nokverhoging of uitbreiding verdieping